Start > Blandat > Montering av givare aug 2024

Montering av givare aug 2024

Meddelandet nedan om installation i samtliga lägenheter har publicerats på Mina sidor. Kvartersrådet har inte fått någon information, och inget anslag finns uppsatt den 30 juli – mindre än tre veckor före installa­tionen. Se mejl som kvartersrådet har skickat till Kjell Lundqvist.

Arbete med temperaturgivare 19-23/8

SKB har gett entreprenören KTC Control AB i uppdrag att utföra installa­tion av temperatur­givare i samtliga lägenheter ovan dörr utanför ert badrum. Arbetet kommer att pågå under perioden 240819-240823, vardagar mellan kl 07-17.

Det kommer att installeras ett styrsystem som automa­tiskt kompen­serar för dålig väderlek, t.ex när det blåser ute och fastig­heten kyls ner, så kommer systemet verka för att bibehålla inomhus­tempera­turen.

Det är planerat ett besök i er lägenhet, det är viktigt att de får tillträde när det aviseras, annars resulterar det till extra kostnader.

Mer detaljerad information om arbetena kommer att till handa­hållas av entré­prenören. Entré­prenören kommer att avisera tillträde till er lägenhet i era brevlådor, allt eftersom arbetet fortgår. Med avise­ringen i brevlådan kommer en nyckel­bricka medfölja, vilken skall användas då nyckel placeras i nyckelboxen. Besöket är kortvarigt och det kommer att styras till en förmiddag eller eftermiddag den aviserade dagen.

Samtlig personal kommer att bära legitima­tion av typen ID06 synligt för er trygghet.

KTC Control AB kontaktperson är:
Robert Salomon, projektledare, robert.salomon@ktc.se, 073-415 59 12.
Anton Helmfrid, Tekniker, anton.helmfrid@ktc.se, 076-116 85 89

Vi ber om överseende för de eventuella besvär som kan uppstå i samband med detta.

Vänliga hälsningar
Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB)

Kjell Lundqvist
kjell.lundqvist@skb.org
08-704 61 52


Meddelandet på SKB:s hemsida ser ut som nedan.

.