Start > Blandat > Nyhetsbrev oktober 2020

Nyhetsbrev oktober 2020

Följande anslag har satts upp i portarna i oktober:

.

Anslaget finns också som PDF-fil.

Texten på anslaget lyder:

NYHETSBREV

Oktober 2020

Sök p-plats via webben

I våras flyttade SKBs uthyrning av parkeringsplatser till webben. Kika in på skb.org/sok-ledigt. Här kan du söka p-plats och skapa en bevakning på lediga platser hos SKB. Allt sker digitalt och när du erbjuds en plats undertecknar du ditt avtal med Bank-ID - enkelt och säkert.

Nyhetsbrev till kvarteren

I SKBs hyresgästenkäter har vi sett att boende upplever att de inte riktigt vet vad som händer i SKB och i kvarteret. Vi har därför börjat med ett nyhetsbrev som kommer sättas upp i trapphuset med jämna intervaller.

Att spola ner rätt är lätt

Vissa använder toaletten som soptunna, men bara det som kommer ur kroppen och toalettpapper ska spolas ner i avloppet. Inget annat. Det är tillverkat för att fungera i våra avlopp medan t ex hushållspapper, våtservetter, tops och näsdukar ska läggas i papperskorgen. Om du slänger något annat i toaletten kan det orsaka stopp i avloppet som kan bli kostsamma att åtgärda.

I ditt kvarter

De påbörjad arbetena med värmesystemet har avbrutits på grund av Covid19, men kommer tas upp igen under 2021. Får du problem med värmen i din lägehet gör en felanmälan

Corona fortsätter påverka vår vardag.

SKB bidrar till minskad spridning, bland annat genom att åtgärda fel i lägenheten när du inte är hemma. Vi följer de rekommendationer myndigheterna ger, och anpassar vårt arbetssätt efter dem.

Vänliga hälsningar
SKBs förvaltningsavdelning