Start > Blandat > Extra medlemsmöte nov 2023

Extra medlemsmöte 7 november

Vid ordinarie medlemsmötet i maj hann vi inte behandla de punkter som gällde vårt eget kvarter utan sköt upp dem, bordlade dem. Nu tar vi upp dem vid ett extra medlemsmöte tisdagen den 7 november kl. 19.00. Det blir alltså ett möte bara för kvartersfrågor.

Vi tar upp sådant som hänt 2022 och 2023 och det som är på gång. Fritt fram för synpunkter, idéer och frågor beträffande kvarteret.

Vi tar gärna emot synpunkter på spisfläktarna (installationen och hur de fungerar), Aptus (frågor om det nya, digitala låssystemet), takarbetet, återvinningshuset och sophanteringen, fastighetsskötseln, kvartersrådets arbete, hemsidan, bastun, kvarterslokalen och andra kvartersfrågor

Mötet kommer att få ta ställning till ett förslag från kvartersrådet om att en ledamot i kvarters­rådet ska få använda kvarterslokalen gratis fyra gånger per år, som ersättning för nedlagt arbete och som uppmuntran.

Det blir också val av kvartersråd.

Nuvarande ledamöter är Kenneth Möller (sammankallande), Anders Wirdfors (kassör), Lars Lingvall (webbansvarig), Åsa Snöljung, Ulf Tapper och Marina Thunberg. Alla utom en är beredda att fortsätta. Kenneth och Lars är kontaktpersoner för uthyrning av kvarterslokalen och Kenneth också nyckelansvarig för bastun.

Vill du komma med i kvartersrådet? Vi kan fungera bättre om vi är fler. I kvartersrådet får man informa­tion och kan ta initiativ och påverka. Vi har pengar för att ordna aktivi­ teter. Du kanske vill bli hållbar­hets­ambassa­dör? Det är en ny roll som SKB stödjer sedan något år tillbaka.

Välkommen på mötet – och att komma med i kvartersrådet!

Vi bjuder på kaffe med bröd.

Här är förslaget till dagordning, som vi beslutar om i början av mötet.

Förslag till dagordning

1. Val av ordförande
2. Val av protokollförare
3. Val av en person att justera protokollet tillsammans med mötesordföranden
4. Fråga om kallelse till mötet har skett i behörig ordning
5. Godkännande av dagordning
6. Presentation av verksamheten i kvarteret 2022
7. Samtal om pågående verksamhet och verksamheten framöver - kvartersrådet tar emot synpunkter och idéer och svarar på frågor
8. Förslag: Ledamot i kvartersrådet får nyttja kvarterslokalen gratis fyra gånger om året - som ersättning för nedlagt arbete och som uppmuntran
9. Val av ledamöter i kvartersrådet
10. Övriga frågor att diskutera (inga beslut)
11. Avslutande

Följande kallelse sattes upp i portarna den 22 oktober 2023.

Anslaget finns också som PDF-fil.