Start > Blandat > Om corona september 2021

Om corona september 2021

Följande anslag har satts upp i portarna i september:

.

Anslaget finns också som PDF-fil.

Texten på anslaget lyder:

Meddelande

28 september 2021

Uppdaterad information om restriktioner

Den 29 september tas nästa steg i avvecklingen av de råd och regler som infördes i Sverige under coronapandemin. Vi på SKB följer myndigheternas rekommendationer och fortsätter att rätta rutiner efter dem. Det innebär att vi successivt häver olika restriktioner och återgår till de arbetssätt som gällde innan pandemin.

SKBs fastighetsförvaltning

Om du behöver få något åtgärdat i din lägenhet gör du som vanligt en felanmälan på Mina Sidor via skb.org. Vi hanterar felet så snart som möjligt och självklart vill vi nu liksom innan pandemin, att du är frisk om du är hemma när vi ska åtgärda felet.

När det gäller visningar av lediga lägenheter avvaktar vi med fysiska visningar i privata hem, och fortsätter tills vidare med uthyrning på ritning med digital presentation.

SKBs föreningsverksamhet

Föreningsverksamheten går successivt tillbaka till det som gällde före pandemin vilket bland annat omfattar genomförande av extra föreningsstämma den 20 november. För de kvarter som ännu inte genomfört medlemsmöten finns nu möjlighet att göra detta innan extrastämman. De kvarter som genomfört medlemsmöte (men då bara hanterat valfrågor) finns nu också möjlighet att kalla till extra medlemsmöte för att diskutera motioner. Kontakta ditt kvartersråd för mer information.

Även om tillgängligheten till gemensamma lokaler och utrymmen har återgått till det vanliga, har våra kvarter olika lokala förutsättningar och varierar i storlek. Det är kvartersråden som har ansvar för hur lokalerna får och kan användas.

Vi passar på att påminna om att vi gemensamt ska ta hänsyn till myndigheternas fortsatta råd om att undvika trängsel, hellre ses utomhus än inomhus och att ha god handhygien.

Information om förvaltningen och föreningsverksamheten uppdateras kontinuerligt på skb.org/minasidor.

Var rädd om dig och dina grannar. Om du har frågor, hör av dig till din förvaltare eller fastighetsskötare. Du når dem via mejl eller på telefon 08-704 60 00.

Vänliga hälsningar
Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB)
Eva Nordström, VD


 

Kvartersrådet kommer att anordna ett möte (extra medlemsmöte) så att boende kan ge synpunkter på motionerna före extrastämman.