Start > Blandat > Enkät om boendet

Enkät om boendet

Följande anslag har satts upp i portarna i maj:

.

Anslaget finns också som PDF-fil.

Texten på anslaget lyder:

Maj 2021

Vi vill veta hur du trivs hos oss!

Tyck till om ditt boende genom att besvara den enkät som skickas till dig den 12 maj!

Vi på SKB vill gärna veta vad våra boende tycker om vår service och sitt boende.

Dina åsikter är viktiga och vi skulle därför uppskatta om du vill delta i vår undersökning om ditt boende. Svaren hjälper oss på SKB att se vad vi kan bli bättre på. För oss är det av stort värde att du tar dig tid och svarar på frågorna.

Så här fungerar det

Vi vill värna om miljön, vilket innebär att enkäten bara kommer skickas ut via post till de medlemmar som varken har e-post eller mobilnummer. Enkäten kommer därför skickas digitalt till dig som har en e-post eller ett mobilnummer i våra system.

Du som har e-post eller ett mobilnummer kommer få en digital enkät skickad till dig den 12 maj. Du som saknar e-post eller mobilnummer får en postal enkät i brevlådan någon vecka senare.

AktivBo AB har åter igen fått uppdraget av SKB att genomföra undersökningen. AktivBo är ett företag med många års erfarenhet av hyresgästenkäter, och de garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot SKB.

Vi är tacksamma om du svarar så snart som möjligt efter att du fått enkäten. AktivBo kommer också att påminna dig som ännu inte svarat.

Vill du ge synpunkter eller om du har frågor om enkäten kan du vända dig till AktivBo på telefon 08-23 39 85, eller mail info@aktivbo.se. Du är naturligtvis också välkommen att ringa oss på SKB, på telefon 08-704 60 00

Tack på förhand för din medverkan!

Med vänlig hälsning

Madeleine Brisere
Förvaltningschef

Monika Gröning
Chef förvaltare och boendeservice

Stockholms Kooperativa Bostadsförening 08-704 60 00
Box 850
161 24 Bromma
https://www.skb.org/
ORG.NR. 556467-1641