Start > Blandat > Aptus – utdelning av passerbrickor

Aptus – utdelning av passerbrickor

Följande anslag sattes upp i portarna den 13 mars:

.

Anslaget finns också som PDF-fil.

Texten på anslaget lyder:

2023-03-13

Utdelning av passerbrickor

Till: Boende i kv Segelbåten
Plats: Kvarterslokalen

Datum 1: 2023-03-22 07:00 – 08:30
Datum 2: 2023-03-23 07:00 – 08:00

Innan det nya passersystemet driftsätts kommer du som hyresgäst få kvittera ut ett kuvert med 4 st passer­brickor per lägenhet, se ovanstående datum och tid.
För att kvittera ut kuvertet av SKB ska man vara kontrakts­innehavare samt kunna uppvisa legitimation.

Om du som kontraktsinnehavare ej har möjlighet att närvara kan du lämna en skriftlig fullmakt till ett ombud som är medboende. För att fullmakten ska vara giltig ska det framgå vem som är kontrakts­innehavare, objekts­nummer samt vem som är fullmäktig att kvittera ut passer­brickorna. Fullmakten ska vara signerad av kontrakts­inne­havaren och ombudet ska legitimera sig för SKB. Då passer­brickorna anses vara en värde­handling kommer SKB att behålla fullmakten.

Om du ej har möjlighet att kvittera ut passer­brickorna under ovanstående tid, går det bra att hämta kuvertet på SKB:s huvudkontor, Drottning­holms­vägen 320. Viktigt att du bokar tid med Morteza Emarestani på morteza@skb.org

Under ca 1 månad efter att systemet är installerat och driftsatt kommer ni att kunna använda er av er port/-lägen­hets­nyckel, även portkoden kommer att vara aktiv under denna period.

Sedan kommer cylinderbyte ske på de dörrar som fått kortläsare. Då kommer enbart passer­brickor att kunna användas, er port/ -lägen­hets­nyckel kommer inte att fungera och portkoden slutar också att fungera. Särskild avise­ring om när cylinderb­ ytet kommer att ske, sätts upp i porten.

Vänliga hälsningar
Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Morteza Emarestani
Förvaltare
morteza@skb.org
08-704 6107